Geheim van de Graaf | Feestvarken Producties

Brochure downloaden

U kunt hier een digitale moordbrochure downloaden:

Het Geheim van de Graaf leent zich als dinerspel perfect voor een personeelsuitje, bedrijfsuitje of bedrijfsevenement. Vraag de feestbrochure aan voor een offerte op maat voor uw feest of feestavond.

Aan deze brochure is een bevestigingsformulier gehecht. Via dit formulier kunt u het Geheim van de Graaf bij ons reserveren op een van onze moordlocaties.

Een selectie van mogelijke locaties vindt u via de zoekmachine. U vindt hier ook een overzicht van de mogelijkheden die deze locaties bieden, inclusief bijbehorende arrangementen en moordprijzen.

Indien u een moordarrangement naar wens heeft uitgekozen, vult u het formulier a.u.b. zo duidelijk en compleet mogelijk in. Stuur dit formulier ingevuld en ondertekend retour via fax of via ons gratis antwoordnummer.

Wij raden u aan uw reservering eerst telefonisch af te stemmen met ons kantoor. U kunt ons bereiken op maandag t/m vrijdag, 09.00 - 17.30 uur. Kijk voor meer contactinformatie op de contact pagina. Wij wensen u alvast een mysterieus Geheim van de Graaf toe!