CSI

Betreed een wereld vol spanning, intrige en teamwork

Een avond vol mysterie

Ben jij er klaar voor?

Ontdek het perfecte samenspel tussen de legendarische misdaadserie CSI en het meeslepende moordspel Geheim van de Graaf. Betreed een wereld vol spanning, intrige en teamwork terwijl je een avond vol mysterie, humor en gezelligheid beleeft met collega's, vrienden of familieleden.

CSI

Betreed een wereld vol spanning, intrige en teamwork.

Het Geheim van de Graaf neemt je mee terug naar de 17e eeuw, naar een mysterieus kasteel waar gasten op raadselachtige wijze verdwenen. Gedurende een 4 uur durend theatraal moordspel, dat plaatsvindt tijdens een heerlijk diner of buffet, stap je in de schoenen van een speurneus. Werk samen in teamverband om een adellijk familiemysterie op te lossen, terwijl je beseft dat één van de aanwezigen de moordenaar is.

Geïnspireerd door de iconische Amerikaanse televisieserie CSI: Crime Scene Investigation, waarin een forensisch onderzoeksteam in Las Vegas misdaden oplost, brengt het Geheim van de Graaf de sensatie van speurwerk naar een historische setting vol verrassingen en intrige. Duik in de wereld van CSI en ervaar zelf de opwinding van een forensisch onderzoeksteam, maar dan in het betoverende kasteel van het Geheim van de Graaf.

Het Geheim van de Graaf is niet alleen een spannende en boeiende ervaring, maar ook uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes en personeelsuitjes. Versterk de banden binnen je team terwijl je gezamenlijk het adellijke familiemysterie ontrafelt. De uitdagende opdrachten en interactieve elementen zorgen voor een unieke teambuildingervaring die nog lang zal blijven nazinderen.

Bij aankomst word je hartelijk verwelkomd door onze getalenteerde acteurs, die je begeleiden naar de zaal waar het spel en het diner plaatsvinden. De gasten worden ingedeeld in families en vormen teams om gezamenlijk opdrachten op te lossen en uit te voeren. Tijdens de avond zorgen de acteurs voor interactief theater, waarbij je stap voor stap meer informatie over het intrigerende plot krijgt via raadsels en uitdagende opdrachten.

Dus, ben jij klaar om je speurvaardigheden te testen, samen te werken met je team en de waarheid te ontrafelen? Schrijf je nu in voor een avond vol spanning, mysterie en teamwork bij het Geheim van de Graaf. Betreed de wereld van CSI en ervaar zelf de sensatie van een forensisch onderzoeksteam, maar dan in een historische setting vol verrassingen en intrige.

Let op: deze ervaring is niet alleen geschikt voor avontuurlijke individuen, maar juist voor bedrijven die op zoek zijn naar een uniek en vermakelijk bedrijfsuitje of personeelsuitje. Durf jij het aan om samen met je collega’s het Geheim van de Graaf te ontrafelen en jullie teamband te versterken?

Favoriete locaties

De best beoordeelde moordlocaties

De Witte Raaf

Kasteel Rhijnauwen

Landgoed Hotel Avegoor

Kasteel Aldendriel

Holland Promotions

T: +31(0)72 5203021

E: info@hollandpromotions.com