Kasteel Erenstein

Kasteel Erenstein is een prachtig kasteel gelegen in het Limburgse Kerkrade.

Over de locatie

Een unieke locatie

Kasteel Erenstein is een prachtig kasteel gelegen in het Limburgse Kerkrade. Het kasteel dateert uit de 17e eeuw en heeft een rijke geschiedenis. In de loop der jaren is het kasteel in bezit geweest van verschillende eigenaren en heeft het verschillende functies gehad, waaronder een school en een hotel. Tegenwoordig is het kasteel een populaire locatie voor onder andere personeelsuitjes. De locatie is omgeven door een schitterend park met vijvers, fonteinen en een slotgracht.

Capaciteit

Het kasteel beschikt over 8 prachtige zalen met een maximum capaciteit van 350 personen.

Een unieke ervaring

Ervaar een moorddiner in stijl bij Kasteel Erenstein. Dit unieke evenement is perfect als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. U kunt bij ons direct een moordavond boeken en samen met vrienden, familie of collega’s genieten van een avond vol spanning en mysterie. Deze historische locatie biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk evenement. Mis deze kans niet om uw gezelschap te trakteren op een bijzondere ervaring die nog lang zal blijven hangen.

Sfeerimpressie

Een indruk van de locatie. Klik op een afbeelding om deze te vergoten.

Route

Zo kom je op de locatie. Je kunt de Maps Widget gebruiken om de route te laden in je eigen navigatie app.

Reservering
aanvragen

U kunt reserveren door het aanvraagformulier in te vullen. Geef zoveel mogelijk u wensen aan op het formulier. Heeft u vragen? of wilt u meer informatie ontvangen, geef dit aan op het formulier, of neem contact met ons op. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wij wensen u alvast een moordavond toe!

Je boekingsaanvraag is verzonden!
Je ontvangt een bevestiging per mail.

Favoriete locaties

De best beoordeelde moordlocaties

Kasteel Erenstein

Landgoed Hotel Avegoor

Heeren van Sonoy

Chateau Marquette

Holland Promotions

T: +31(0)72 5203021

E: info@hollandpromotions.com