Kasteel Aldendriel

Het kasteel wordt omringd door een prachtig parklandschap en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 14e eeuw.

Over de locatie

Een unieke locatie

Kasteel Aldendriel is een historisch kasteel dat zich bevindt in Noord-Brabant. Het kasteel wordt omringd door een prachtig parklandschap en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 14e eeuw. Bezoekers kunnen genieten van de indrukwekkende architectuur en de sfeervolle ambiance die de verschillende zalen in het kasteel te bieden heeft. Erg geschikt voor feestelijke bijeenkomsten zoals teamuitjes. 

Capaciteit

In het kasteel bevinden zich 3 zalen met een maximum capaciteit van 250 personen

Een unieke ervaring

Ervaar een moorddiner in stijl bij Kasteel Aldendriel. Het moordspel kan worden gespeeld in een omgeving met een geweldige ambiance, wat zorgt voor een warm gevoel. U kunt bij ons direct een moordavond boeken en samen met vrienden, familie of collega’s genieten van een avond vol spanning en mysterie. Deze historische locatie biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk evenement. Mis deze kans niet en trakteer uw gezelschap op een bijzondere ervaring die nog lang zal blijven hangen.

Sfeerimpressie

Een indruk van de locatie. Klik op een afbeelding om deze te vergoten.

Route

Zo kom je op de locatie. Je kunt de Maps Widget gebruiken om de route te laden in je eigen navigatie app.

Reservering
aanvragen

U kunt reserveren door het aanvraagformulier in te vullen. Geef zoveel mogelijk u wensen aan op het formulier. Heeft u vragen? of wilt u meer informatie ontvangen, geef dit aan op het formulier, of neem contact met ons op. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wij wensen u alvast een moordavond toe!

Je boekingsaanvraag is verzonden!
Je ontvangt een bevestiging per mail.

Favoriete locaties

De best beoordeelde moordlocaties

‘t Goude Hooft

Chateau Marquette

Heeren van Sonoy

De Witte Raaf

Holland Promotions

T: +31(0)72 5203021

E: info@hollandpromotions.com