Landgoed Hotel Avegoor

Landgoed Hotel Avegoor, gelegen in Ellecom, biedt een unieke locatie midden in de prachtige natuur van de Veluwe, nabij Arnhem.

Over de locatie

Een unieke locatie

Landgoed Hotel Avegoor, gelegen in Ellecom, biedt een unieke locatie midden in de prachtige natuur van de Veluwe, nabij Arnhem. Het hotel is omringd door bossen en heidevelden. Bovendien ligt het bruisende Arnhem op slechts korte afstand. 

Ook op culinair gebied zal het niets ontbreken. Het alom bekende hotel heeft een Mediterrane keuken waar heerlijke lunches en diners worden bereid voor bij het moordspel.

Capaciteit

Het hotel beschikt over 15 verschillende zalen met een maximum capaciteit van 250 personen.

Een unieke ervaring

Ervaar een moorddiner in stijl bij Landgoed Hotel Avegoor. Deze unieke locatie is perfect voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. U kunt bij ons direct een moordavond boeken en samen met vrienden, familie of collega’s genieten van een avond vol spanning en mysterie. Deze historische locatie biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk evenement. Mis deze kans niet om uw gezelschap te trakteren op een bijzondere ervaring die nog lang zal blijven hangen.

Sfeerimpressie

Een indruk van de locatie. Klik op een afbeelding om deze te vergoten.

Route

Zo kom je op de locatie. Je kunt de Maps Widget gebruiken om de route te laden in je eigen navigatie app.

Reservering
aanvragen

U kunt reserveren door het aanvraagformulier in te vullen. Geef zoveel mogelijk u wensen aan op het formulier. Heeft u vragen? of wilt u meer informatie ontvangen, geef dit aan op het formulier, of neem contact met ons op. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wij wensen u alvast een moordavond toe!

Je boekingsaanvraag is verzonden!
Je ontvangt een bevestiging per mail.

Favoriete locaties

De best beoordeelde moordlocaties

Kasteel Aldendriel

Kasteel Rhijnauwen

Heeren van Sonoy

Chateau Marquette

Holland Promotions

T: +31(0)72 5203021

E: info@hollandpromotions.com