Château De Raay

Château De Raay is een prachtig kasteel hotel gelegen in Baarlo, Limburg.

Over de locatie

Een unieke locatie

Château De Raay is een prachtig kasteel hotel gelegen in Baarlo, Limburg. Het hotel is omgeven door een grote tuin vol met waterlelies. Naast dat de omgeving prachtig is, hebben ze ook het interieur volledig vernieuwd. Het nieuwe interieur geeft een exclusieve sfeer door het moderne design. Ook wordt het geloofd door het professionalisme van het personeel. 

Capaciteit

Het kasteel beschikt over maar liefst 10 zalen. De grootste zaal biedt plaats aan maximaal 400 personen, terwijl de kleinere zalen perfect zijn voor meer intieme evenementen. 

Een unieke ervaring

Ervaar een moorddiner in stijl bij Château De Raay. Dit unieke evenement is perfect als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. U kunt bij ons direct een moordavond boeken en samen met vrienden, familie of collega’s genieten van een avond vol spanning en mysterie. Deze historische locatie biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk evenement. Mis deze kans niet om uw gezelschap te trakteren op een bijzondere ervaring die nog lang zal blijven hangen

Sfeerimpressie

Een indruk van de locatie. Klik op een afbeelding om deze te vergoten.

Route

Zo kom je op de locatie. Je kunt de Maps Widget gebruiken om de route te laden in je eigen navigatie app.

Reservering
aanvragen

U kunt reserveren door het aanvraagformulier in te vullen. Geef zoveel mogelijk u wensen aan op het formulier. Heeft u vragen? of wilt u meer informatie ontvangen, geef dit aan op het formulier, of neem contact met ons op. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wij wensen u alvast een moordavond toe!

Je boekingsaanvraag is verzonden!
Je ontvangt een bevestiging per mail.

Favoriete locaties

De best beoordeelde moordlocaties

Kasteel Aldendriel

De Witte Raaf

Chateau Marquette

Heeren van Sonoy

Holland Promotions

T: +31(0)72 5203021

E: info@hollandpromotions.com