Kasteel Rhijnauwen

Het kasteel is een mooie plek midden in de natuur met een elegante ambiance die uw avond nog specialer maakt.

Over de locatie

Beleef een uniek moorspel in een Utrechts kasteel

Kasteel Rhijnauwen is een prachtige locatie gelegen in Bunnik, Utrecht. Het kasteel is ideaal om bijzonder te dineren en te genieten van de unieke moordervaring van Geheim van de Graaf. Het kasteel ligt op een mooie plek midden in de natuur, met een elegante ambiance die uw avond nog specialer maakt. Het kasteel heeft een rijke geschiedenis die dateert uit de 14e eeuw.  

Kasteel Rhijnauwen beschikt over 4 intieme zalen die een soort ‘huiskamergevoel’ meebrengen. De maximum capaciteit van de zalen is 120 personen. 

Een onvergetelijke moordavond als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest

Ervaar een moorddiner in stijl bij kasteel Rhijnauwen. Dit unieke evenement is perfect als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. U kunt bij ons direct een moordavond boeken en samen met vrienden, familie of collega’s genieten van een avond vol spanning en mysterie. Deze historische locatie biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk evenement. Mis deze kans niet om uw gezelschap te trakteren op een bijzondere ervaring die nog lang zal blijven hangen.

Sfeerimpressie

Een indruk van de locatie. Klik op een afbeelding om deze te vergoten.

Route

Zo kom je op de locatie. Je kunt de Maps Widget gebruiken om de route te laden in je eigen navigatie app.

Reservering
aanvragen

U kunt reserveren door het aanvraagformulier in te vullen. Geef zoveel mogelijk u wensen aan op het formulier. Heeft u vragen? of wilt u meer informatie ontvangen, geef dit aan op het formulier, of neem contact met ons op. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wij wensen u alvast een moordavond toe!

Je boekingsaanvraag is verzonden!
Je ontvangt een bevestiging per mail.

Favoriete locaties

De best beoordeelde moordlocaties

Heeren van Sonoy

Chateau Marquette

Kasteel Rhijnauwen

De Witte Raaf

Holland Promotions

T: +31(0)72 5203021

E: info@hollandpromotions.com