Grand Café restaurant 1e Klas

Grand Café restaurant 1e Klas is gevestigd in het historische treinstation Amsterdam Centraal en biedt een unieke en authentieke sfeer.

Over de locatie

Unieke ligging

Grand Café restaurant 1e Klas is gevestigd in het historische treinstation Amsterdam Centraal en biedt een unieke en authentieke sfeer. De oude wachtkamers zijn volledig gerestaureerd en bieden de ideale locatie voor een heerlijke maaltijd of een gezellige borrel. Naast het culinaire aanbod is deze locatie ook perfect geschikt voor diverse evenementen en bijeenkomsten. Met de centrale ligging op het station is Grand Café restaurant 1e Klas goed bereikbaar voor iedereen die Amsterdam bezoekt.

Capaciteit

De zalen beschikken over een maximum capaciteit van 100 personen.

Een onvergetelijke ervaring

Ervaar een moorddiner in stijl bij Grand Café restaurant 1e Klas. Het moordspel kan worden gespeeld in een omgeving met een geweldige ambiance, wat zorgt voor een warm gevoel. U kunt bij ons direct een moordavond boeken en samen met vrienden, familie of collega’s genieten van een avond vol spanning en mysterie. Deze historische locatie biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk evenement. Mis deze kans niet en trakteer uw gezelschap op een bijzondere ervaring die nog lang zal blijven hangen.

Sfeerimpressie

Een indruk van de locatie. Klik op een afbeelding om deze te vergoten.

Route

Zo kom je op de locatie. Je kunt de Maps Widget gebruiken om de route te laden in je eigen navigatie app.

Reservering
aanvragen

U kunt reserveren door het aanvraagformulier in te vullen. Geef zoveel mogelijk u wensen aan op het formulier. Heeft u vragen? of wilt u meer informatie ontvangen, geef dit aan op het formulier, of neem contact met ons op. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wij wensen u alvast een moordavond toe!

Je boekingsaanvraag is verzonden!
Je ontvangt een bevestiging per mail.

Favoriete locaties

De best beoordeelde moordlocaties

De Witte Raaf

Grand Café restaurant 1e Klas

Kasteel Aldendriel

Kasteel Rhijnauwen

Holland Promotions

T: +31(0)72 5203021

E: info@hollandpromotions.com