Chateau Marquette

Verras jouw team met een onvergetelijk bedrijfsuitje of personeelsuitje op een betoverend landgoed gelegen in Heemskerk, Noord-Holland.

Over de locatie

Verras jouw team met een onvergetelijk bedrijfsuitje of personeelsuitje op een betoverend landgoed gelegen in Heemskerk, Noord-Holland. Het château, met een geschiedenis die teruggaat tot de 13e eeuw, is omringd door een slotgracht, een poort, een toren en een lange oprijlaan wat zorgt voor een charmante ambiance. Het landgoed beschikt over 10 verschillende zalen en heeft een maximum capaciteit van 90 personen. Op minder dan 30 minuten rijden van Amsterdam, Haarlem en Alkmaar zorgt het landgoed voor een uitstekende toegankelijkheid. 

Ervaar een moorddiner in stijl bij Château Marquette. Dit unieke evenement is perfect als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. U kunt bij ons direct een moordavond boeken en samen met vrienden, familie of collega’s genieten van een avond vol spanning en mysterie. Deze historische locatie biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk evenement. Mis deze kans niet om uw gezelschap te trakteren op een bijzondere ervaring die nog lang zal blijven hangen. 

Sfeerimpressie

Een indruk van de locatie. Klik op een afbeelding om deze te vergoten.

Route

Zo kom je op de locatie. Je kunt de Maps Widget gebruiken om de route te laden in je eigen navigatie app.

Reservering
aanvragen

U kunt reserveren door het aanvraagformulier in te vullen. Geef zoveel mogelijk u wensen aan op het formulier. Heeft u vragen? of wilt u meer informatie ontvangen, geef dit aan op het formulier, of neem contact met ons op. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wij wensen u alvast een moordavond toe!

Je boekingsaanvraag is verzonden!
Je ontvangt een bevestiging per mail.

Favoriete locaties

De best beoordeelde moordlocaties

Heeren van Sonoy

De Witte Raaf

Grand Café restaurant 1e Klas

Kasteel Rhijnauwen

Holland Promotions

T: +31(0)72 5203021

E: info@hollandpromotions.com