De Witte Raaf

De elegantie van Hotel-Restaurant De Witte Raaf is in perfecte harmonie met de prachtige natuur rondom het gebouw.

Over de locatie

Een unieke locatie

Hotel-restaurant de Witte Raaf is een prachtig hotel gelegen in het sfeervolle dorpje Noordwijk, gelegen in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De elegantie van Hotel-Restaurant De Witte Raaf is in perfecte harmonie met de prachtige natuur rondom het gebouw. De Witte Raaf geeft een rustgevende maar toch spannende ambiance af, wat gecreëerd door het interieur en de omgeving. 

Capaciteit

Het hotel heeft 7 multifunctionele zalen, variërend in grootte van klein en intiem tot groot en ruim. De grootste zaal biedt plaats aan maximaal 250 personen en is uitgerust met alle moderne vergaderfaciliteiten. 

Een unieke ervaring

Ervaar een moorddiner in stijl bij De Witte Raaf. Dit unieke evenement is perfect als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. U kunt bij ons direct een moordavond boeken en samen met vrienden, familie of collega’s genieten van een avond vol spanning en mysterie. Deze historische locatie biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk evenement. Mis deze kans niet om uw gezelschap te trakteren op een bijzondere ervaring die nog lang zal blijven hangen.

Sfeerimpressie

Een indruk van de locatie. Klik op een afbeelding om deze te vergoten.

Route

Zo kom je op de locatie. Je kunt de Maps Widget gebruiken om de route te laden in je eigen navigatie app.

Reservering
aanvragen

U kunt reserveren door het aanvraagformulier in te vullen. Geef zoveel mogelijk u wensen aan op het formulier. Heeft u vragen? of wilt u meer informatie ontvangen, geef dit aan op het formulier, of neem contact met ons op. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wij wensen u alvast een moordavond toe!

Je boekingsaanvraag is verzonden!
Je ontvangt een bevestiging per mail.

Favoriete locaties

De best beoordeelde moordlocaties

Grand Café restaurant 1e Klas

Kasteel Rhijnauwen

Landgoed Hotel Avegoor

Kasteel Erenstein

Holland Promotions

T: +31(0)72 5203021

E: info@hollandpromotions.com