De Pier

Dit icoon aan de kust biedt onverwachte en unieke opties voor zakelijke bijeenkomsten en activiteiten.

Over de locatie

Een volledig verzorgd moordspel op de Pier in Den Haag

De Pier is een prachtige plek voor een moorddiner gelegen in Scheveningen, Den Haag. Dit icoon aan de kust biedt veel opties voor zakelijke bijeenkomsten en activiteiten. Het unieke aspect van evenementen bij de Pier is de combinatie van de omgeving en de energieke sfeer. Bezoekers kunnen genieten van een adembenemend uitzicht op de Noordzee terwijl ze worden ondergedompeld in het spannende moordspel.

De Pier beschikt over 4 zalen met een maximum capaciteit van 3000 personen en is dus een ideale locatie voor een bedrijfsuitje, bedrijfsfeest, verjaardagsfeestje of teambuilding-activiteit. 

Te boeken als uniek bedrijfsuitje of personeelsuitje

Ervaar een moorddiner in stijl bij de Pier. Dit unieke evenement is perfect als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. U kunt bij ons direct een moordavond boeken en samen met vrienden, familie of collega’s genieten van een avond vol spanning en mysterie. Deze historische locatie biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk evenement. Mis deze kans niet om uw gezelschap te trakteren op een bijzondere ervaring die nog lang zal blijven hangen. 

Sfeerimpressie

Een indruk van de locatie. Klik op een afbeelding om deze te vergoten.

Route

Zo kom je op de locatie. Je kunt de Maps Widget gebruiken om de route te laden in je eigen navigatie app.

Reservering
aanvragen

U kunt reserveren door het aanvraagformulier in te vullen. Geef zoveel mogelijk u wensen aan op het formulier. Heeft u vragen? of wilt u meer informatie ontvangen, geef dit aan op het formulier, of neem contact met ons op. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wij wensen u alvast een moordavond toe!

Je boekingsaanvraag is verzonden!
Je ontvangt een bevestiging per mail.

Favoriete locaties

De best beoordeelde moordlocaties

Heeren van Sonoy

De Witte Raaf

Landgoed Hotel Avegoor

Kasteel Erenstein

Holland Promotions

T: +31(0)72 5203021

E: info@hollandpromotions.com