‘t Goude Hooft

In het bruisende centrum van Den Haag, waar zakelijke, culturele en politieke activiteiten elkaar ontmoeten, bevindt zich een fantastische plek voor uw moordavond: 't Goude Hooft.

Over de locatie

Ervaar een unieke moordavond bij Restaurant 't Goude Hoofd in Den Haag

In het bruisende centrum van Den Haag, waar zakelijke, culturele en politieke activiteiten elkaar ontmoeten, bevindt zich een fantastische plek voor uw moordavond: ‘t Goude Hooft. 

Hier vindt u niet alleen dagverse producten, maar ook professioneel gastheerschap, wat de perfecte combinatie tussen traditie en vernieuwing biedt. Ervaar het Moorddiner in een prachtige ruimte die de ideale setting vormt voor deze spannende en unieke ervaring.    

Een volledig verzorgd moorddiner te boeken als bedrijfs- of personeelsuitje

Ervaar een moorddiner in stijl bij Restaurant ‘t Goude Hooft. Dit unieke evenement is perfect als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. U kunt bij ons direct een moordavond boeken en samen met vrienden, familie of collega’s genieten van een avond vol spanning en mysterie. Deze historische locatie biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk evenement. Mis deze kans niet om uw gezelschap te trakteren op een bijzondere ervaring die nog lang zal blijven hangen. 

Sfeerimpressie

Een indruk van de locatie. Klik op een afbeelding om deze te vergoten.

Route

Zo kom je op de locatie. Je kunt de Maps Widget gebruiken om de route te laden in je eigen navigatie app.

Reservering
aanvragen

U kunt reserveren door het aanvraagformulier in te vullen. Geef zoveel mogelijk u wensen aan op het formulier. Heeft u vragen? of wilt u meer informatie ontvangen, geef dit aan op het formulier, of neem contact met ons op. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wij wensen u alvast een moordavond toe!

Je boekingsaanvraag is verzonden!
Je ontvangt een bevestiging per mail.

Favoriete locaties

De best beoordeelde moordlocaties

Kasteel Erenstein

Chateau Marquette

‘t Goude Hooft

Grand Café restaurant 1e Klas

Holland Promotions

T: +31(0)72 5203021

E: info@hollandpromotions.com