Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth is een indrukwekkend kasteel uit de middeleeuwen, dat je meeneemt op een reis door het verleden van het landgoed.

Over de locatie

Unieke locatie

Kasteel Doorwerth is een indrukwekkend kasteel uit de middeleeuwen, dat je meeneemt op een reis door het verleden van het landgoed. Het kasteel wordt omringd door schilderachtige wandelpaden, een moestuin en een boomgaard met een bijenstal. Het is gelegen in een gevarieerd landschap met zowel heuvels als waterpartijen. Temidden van de uiterwaarden bevindt zich een betoverend middeleeuws kasteel, gelegen op een adembenemende locatie.

Bereikbaarheid en capaciteit

Het kasteel dat gelegen is in Arnhem, is gemakkelijk te bereiken via de nabijgelegen snelwegen A50 en A12 en biedt ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. 

In het kasteel bevinden zich 4 prachtige zalen, met een maximum capaciteit van 100 personen.

Een unieke ervaring

Ervaar een moorddiner in stijl bij Kasteel Doorwerth. Het moordspel kan worden gespeeld in een omgeving met een geweldige ambiance, wat zorgt voor een warm gevoel. U kunt bij ons direct een moordavond boeken en samen met vrienden, familie of collega’s genieten van een avond vol spanning en mysterie. Deze historische locatie biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk evenement. Mis deze kans niet en trakteer uw gezelschap op een bijzondere ervaring die nog langs zal blijven hangen.

Sfeerimpressie

Een indruk van de locatie. Klik op een afbeelding om deze te vergoten.

Route

Zo kom je op de locatie. Je kunt de Maps Widget gebruiken om de route te laden in je eigen navigatie app.

Reservering
aanvragen

U kunt reserveren door het aanvraagformulier in te vullen. Geef zoveel mogelijk u wensen aan op het formulier. Heeft u vragen? of wilt u meer informatie ontvangen, geef dit aan op het formulier, of neem contact met ons op. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wij wensen u alvast een moordavond toe!

Je boekingsaanvraag is verzonden!
Je ontvangt een bevestiging per mail.

Favoriete locaties

De best beoordeelde moordlocaties

Kasteel Aldendriel

Landgoed Hotel Avegoor

‘t Goude Hooft

Kasteel Erenstein

Holland Promotions

T: +31(0)72 5203021

E: info@hollandpromotions.com