Kasteel Duurstede

Dit kasteel uit de 13e eeuw is omringd door een gracht en een park. Het is de perfecte locatie voor een uniek bedrijfsuitje met een spannend moordspel gepaard met een diner.

Over de locatie

Een uniek moordspel in een Utrechts kasteel

Kasteel Duurstede is een prachtig kasteel gelegen in Duurstede, Utrecht. Dit kasteel uit de 13e eeuw is omringd door een gracht en een park. Het is de perfecte locatie voor een uniek bedrijfsuitje met een spannend moordspel gepaard met een diner. Doordat het in het hart van Nederland ligt is het goed bereikbaar voor iedereen. 

Het kasteel beschikt over 3 prachtige zalen, met een maximale capaciteit van 350 personen, die een spannende sfeer geven.

Een onvergetelijk bedrijfsuitje

Beleef een onvergetelijke ervaring op deze historische locatie en maak van uw bedrijfsuitje een succesvolle dag met uw collega’s. Kasteel Duurstede is de perfecte locatie voor een bedrijfsuitje met een historisch tintje en een spannend moordspel als activiteit.

Sfeerimpressie

Een indruk van de locatie. Klik op een afbeelding om deze te vergoten.

Route

Zo kom je op de locatie. Je kunt de Maps Widget gebruiken om de route te laden in je eigen navigatie app.

Reservering
aanvragen

U kunt reserveren door het aanvraagformulier in te vullen. Geef zoveel mogelijk u wensen aan op het formulier. Heeft u vragen? of wilt u meer informatie ontvangen, geef dit aan op het formulier, of neem contact met ons op. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wij wensen u alvast een moordavond toe!

Je boekingsaanvraag is verzonden!
Je ontvangt een bevestiging per mail.

Favoriete locaties

De best beoordeelde moordlocaties

Kasteel Erenstein

Grand Café restaurant 1e Klas

De Witte Raaf

‘t Goude Hooft

Holland Promotions

T: +31(0)72 5203021

E: info@hollandpromotions.com