Klooster Hotel Willibrordhaeghe

Klooster Hotel Willibrordhaeghe biedt een unieke combinatie van historische charme en moderne luxe.

Over de locatie

Een unieke locatie

Klooster Hotel Willibrordhaeghe is gevestigd in een voormalig klooster in de groene omgeving van Deurne, Noord-Brabant. Het hotel biedt een unieke combinatie van historische charme en moderne luxe. De kamers zijn stijlvol ingericht en voorzien van alle benodigde faciliteiten. De zalen komen uit een verleden, van een missiehuis tot een katholieke school. Door de rijke geschiedenis geeft het klooster een spannende sfeer, wat ideaal is voor een gezellige moordavond.

Capaciteit

Het hotel beschikt ook over 17 zalen en heeft een maximum capaciteit van 300 personen. Ideaal voor personeelsfeesten en andere uitjes.

Een unieke ervaring

Ervaar een moorddiner in stijl bij Klooster Hotel Willibrordhaeghe . Dit unieke evenement is perfect als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. U kunt bij ons direct een moordavond boeken en samen met vrienden, familie of collega’s genieten van een avond vol spanning en mysterie. Deze historische locatie biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk evenement. Mis deze kans niet om uw gezelschap te trakteren op een bijzondere ervaring die nog lang zal blijven hangen.

Sfeerimpressie

Een indruk van de locatie. Klik op een afbeelding om deze te vergoten.

Route

Zo kom je op de locatie. Je kunt de Maps Widget gebruiken om de route te laden in je eigen navigatie app.

Reservering
aanvragen

U kunt reserveren door het aanvraagformulier in te vullen. Geef zoveel mogelijk u wensen aan op het formulier. Heeft u vragen? of wilt u meer informatie ontvangen, geef dit aan op het formulier, of neem contact met ons op. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wij wensen u alvast een moordavond toe!

Je boekingsaanvraag is verzonden!
Je ontvangt een bevestiging per mail.

Favoriete locaties

De best beoordeelde moordlocaties

Grand Café restaurant 1e Klas

‘t Goude Hooft

Heeren van Sonoy

De Witte Raaf

Holland Promotions

T: +31(0)72 5203021

E: info@hollandpromotions.com