Kasteel Keukenhof Lisse

Het kasteel dateert uit de 17e eeuw en is omgeven door een uitgestrekt park met prachtige tuinen.

Over de locatie

Een uniek moorspel in een kasteel in omgeving Haarlem

Kasteel Keukenhof is een prachtig kasteel gelegen in Lisse, Zuid-Holland. Het kasteel dateert uit de 17e eeuw en is omgeven door een uitgestrekt park met prachtige tuinen. Het kasteel is uitstekend voor teamuitjes of persoonlijke gelegenheden vanwege zijn unieke locatie en historische charme. Het interieur van het kasteel is stijlvol ingericht en ademt de sfeer van vervlogen tijden.

Kasteel Keukenhof beschikt over een grote zaal die omgetoverd kan worden naar een spectaculair decor voor spannend moordspel. De zaal heeft een maximum capaciteit van 150 man en een mooi ommuurd patioterras. 

Een moorddiner te boeken als bedrijfsuitje

Ervaar een moorddiner in stijl bij Kasteel Keukenhof. Dit unieke evenement is perfect als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. U kunt bij ons direct een moordavond boeken en samen met vrienden, familie of collega’s genieten van een avond vol spanning en mysterie. Deze historische locatie biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk evenement. Mis deze kans niet om uw gezelschap te trakteren op een bijzondere ervaring die nog lang zal blijven hangen.

Sfeerimpressie

Een indruk van de locatie. Klik op een afbeelding om deze te vergoten.

Route

Zo kom je op de locatie. Je kunt de Maps Widget gebruiken om de route te laden in je eigen navigatie app.

Reservering
aanvragen

U kunt reserveren door het aanvraagformulier in te vullen. Geef zoveel mogelijk u wensen aan op het formulier. Heeft u vragen? of wilt u meer informatie ontvangen, geef dit aan op het formulier, of neem contact met ons op. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wij wensen u alvast een moordavond toe!

Je boekingsaanvraag is verzonden!
Je ontvangt een bevestiging per mail.

Favoriete locaties

De best beoordeelde moordlocaties

Heeren van Sonoy

Kasteel Erenstein

De Witte Raaf

‘t Goude Hooft

Holland Promotions

T: +31(0)72 5203021

E: info@hollandpromotions.com