Slot Assumburg

Deze historische locatie is verscholen achter de duinen van Heemskerk en ligt op minder dan 30 minuten van Amsterdam.

Over de locatie

Beleef met jouw collega’s een onvergetelijk bedrijfsuitje of groepsuitje in het prachtige Slot Assumburg, het mooiste kasteel van Heemskerk. Deze historische locatie is verscholen achter de duinen van Heemskerk en ligt op minder dan 30 minuten van Amsterdam. Het is een unieke en bijzondere plek voor een moordspel, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Het kasteel dateert uit de 13e eeuw en is omgeven door een adembenemend landgoed met onder andere een rozenprieel, binnenplaats en slotgracht. De sensationele kasteeltuin maakt deze locatie nog specialer en is de perfecte plek voor een bloedstollend moordspel.

Slot Assenburg beschikt over 9 verschillende zalen en een maximum capaciteit van 200 personen. Elke zaal heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen. Ook kan je er gratis parkeren.

Ervaar een moorddiner in stijl bij Stadskasteel Oudean. Dit unieke evenement is perfect als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. U kunt bij ons direct een moordavond boeken en samen met vrienden, familie of collega’s genieten van een avond vol spanning en mysterie. Deze historische locatie biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk evenement. Mis deze kans niet om uw gezelschap te trakteren op een bijzondere ervaring die nog lang zal blijven hangen.

Sfeerimpressie

Een indruk van de locatie. Klik op een afbeelding om deze te vergoten.

Route

Zo kom je op de locatie. Je kunt de Maps Widget gebruiken om de route te laden in je eigen navigatie app.

Reservering
aanvragen

U kunt reserveren door het aanvraagformulier in te vullen. Geef zoveel mogelijk u wensen aan op het formulier. Heeft u vragen? of wilt u meer informatie ontvangen, geef dit aan op het formulier, of neem contact met ons op. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wij wensen u alvast een moordavond toe!

Je boekingsaanvraag is verzonden!
Je ontvangt een bevestiging per mail.

Favoriete locaties

De best beoordeelde moordlocaties

Landgoed Hotel Avegoor

Kasteel Rhijnauwen

‘t Goude Hooft

Kasteel Aldendriel

Holland Promotions

T: +31(0)72 5203021

E: info@hollandpromotions.com