Cluedo

Achterhaal de dader en los het moordmysterie op

Een spannend moordmysterie

Ben jij er klaar voor?

Cluedo is een bordspel dat voor het eerst werd uitgebracht in 1949 en sindsdien populair is gebleven. Het spel draait om een moordmysterie waarbij de spelers de taak hebben om te achterhalen wie de dader is, welk wapen er werd gebruikt en in welke kamer de moord heeft plaatsgevonden. Het spel is ontworpen als een interactief detective-spel en is geschikt voor verschillende groepsgroottes.Het moordspel Geheim van de Graaf lijkt op Cluedo, omdat het ook draait om een moordmysterie.

Cluedo

Ben jij klaar om het moordmysterie op te lossen?

Een belangrijk verschil tussen Cluedo en Geheim van de Graaf is dat Geheim van de Graaf is ontworpen als een moordspel voor grote groepen vanaf 25 personen, terwijl Cluedo kan worden gespeeld door een kleinere groep mensen. Bij Geheim van de Graaf is er meer interactie tussen de spelers en de acteurs, wat het spel nog spannender maakt. Ook kan Geheim van de Graaf worden gespeeld op vele prachtige locaties.

Kortom, zowel Cluedo als Geheim van de Graaf zijn spannende en interactieve moordmysteriespellen die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden en groepsgroottes. Bij Geheim van de Graaf is er sprake van meer interactie met acteurs en is het spel speciaal ontworpen voor grotere groepen, terwijl Cluedo een meer traditioneel bordspel is dat gespeeld kan worden door een kleinere groep mensen.

Favoriete locaties

De best beoordeelde moordlocaties

Chateau Marquette

Kasteel Aldendriel

Grand Café restaurant 1e Klas

Kasteel Rhijnauwen

Holland Promotions

T: +31(0)72 5203021

E: info@hollandpromotions.com