Kasteelfeest

Stap in de betoverende wereld van kastelen en mysterie

Een avond vol mysterie

Ben jij er klaar voor?

Welkom bij het meest bijzondere bedrijfsuitje ooit: het Kasteelfeest met het spannende moordspel "Geheim van de Graaf"! Stap in de betoverende wereld van kastelen en mysterie, en laat je bedrijfsevenement transformeren tot een onvergetelijke ervaring.

Kasteelfeest

Stap in de betoverende wereld van kastelen en mysterie

Bij ons beleef je een avond vol intrige, spanning en culinaire hoogstandjes. Het Geheim van de Graaf is een interactief moordspel. Word detective voor een avond en ontrafel het mysterie dat het kasteel in zijn greep houdt. Elk detail telt, elke aanwijzing brengt je dichter bij de oplossing. Durf jij het aan?

Wat dit bedrijfsuitje zo speciaal maakt, is de combinatie van het meeslepende spel en de prachtige kasteelomgeving. Stel je voor: de imposante muren, de kronkelende gangen, de geheime kamers… Alles ademt geschiedenis en geheimen. Terwijl je het mysterie ontrafelt, word je omringd door de magie en grandeur van het kasteel.

Ons arrangement biedt een volledig verzorgde avond met een heerlijk diner. Geniet van culinaire hoogstandjes, bereid door ervaren chefs, die je smaakpapillen zullen verwennen. Tijdens het diner zullen onze fantastische acteurs je vermaken en je verder onderdompelen in het verhaal. Ze zullen je verrassen met hun talent en interactie, waardoor je je echt in het verhaal waant.

Het moordspel “Geheim van de Graaf” is beschikbaar voor groepen vanaf 25 personen en kan geboekt worden op meer dan 100 verschillende kasteellocaties verspreid over heel Nederland en België. Of je nu een historisch kasteel in de buurt wilt verkennen of juist een geheime schat wilt ontdekken op een afgelegen landgoed, wij hebben de perfecte locatie voor jouw bedrijfsuitje.

Wacht niet langer en geef je bedrijfsuitje een magische twist met het Kasteelfeest en het moordspel “Geheim van de Graaf”. Verzamel je collega’s, bereid je voor op een avond vol spanning en mysteries, en maak herinneringen die nog lang na zullen leven. Neem vandaag nog contact met ons op en boek een onvergetelijk evenement op een betoverend kasteel bij jou in de buurt!

Favoriete locaties

De best beoordeelde moordlocaties

Kasteel Erenstein

Chateau Marquette

‘t Goude Hooft

Heeren van Sonoy

Holland Promotions

T: +31(0)72 5203021

E: info@hollandpromotions.com