Hotel Boschoord

Verscholen tussen uitgestrekte bossen en grenzend aan een prachtig heide- en vennengebied, biedt dit gastvrije hotel in Oisterwijk een oase van rust en ontspanning.

Over de locatie

Een unieke locatie

Hotel-Restaurant Boschoord is een charmant hotel gelegen in de groene Oisterwijk, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Verscholen tussen uitgestrekte bossen en grenzend aan een prachtig heide- en vennengebied, biedt dit gastvrije hotel in Oisterwijk een oase van rust en ontspanning. Het staat bekend om zijn typische Brabantse gezelligheid en biedt een warm welkom aan al zijn gasten. 

Capaciteit

Het hotel beschikt ook over 8 verschillende zalen, geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen van elke omvang. De grootste zaal biedt plaats aan maximaal 150 personen, terwijl de kleinere zalen ideaal zijn voor meer intieme bijeenkomsten. 

Een unieke ervaring

Ervaar een moorddiner in stijl bij Hotel Boschoord. Dit unieke evenement is perfect als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. U kunt bij ons direct een moordavond boeken en samen met vrienden, familie of collega’s genieten van een avond vol spanning en mysterie. Deze historische locatie biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk evenement. Mis deze kans niet om uw gezelschap te trakteren op een bijzondere ervaring die nog lang zal blijven hangen.

Sfeerimpressie

Een indruk van de locatie. Klik op een afbeelding om deze te vergoten.

Route

Zo kom je op de locatie. Je kunt de Maps Widget gebruiken om de route te laden in je eigen navigatie app.

Reservering
aanvragen

U kunt reserveren door het aanvraagformulier in te vullen. Geef zoveel mogelijk u wensen aan op het formulier. Heeft u vragen? of wilt u meer informatie ontvangen, geef dit aan op het formulier, of neem contact met ons op. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wij wensen u alvast een moordavond toe!

Je boekingsaanvraag is verzonden!
Je ontvangt een bevestiging per mail.

Favoriete locaties

De best beoordeelde moordlocaties

Chateau Marquette

Kasteel Aldendriel

‘t Goude Hooft

De Witte Raaf

Holland Promotions

T: +31(0)72 5203021

E: info@hollandpromotions.com