Kasteel Heeze

Kasteel Heeze is een prachtig kasteel gelegen in het gelijknamige dorp Heeze in de provincie Noord-Brabant, Nederland.

Over de locatie

Unieke ligging

Kasteel Heeze is een prachtig kasteel gelegen in het gelijknamige dorp Heeze in de provincie Noord-Brabant, Nederland. Het kasteel heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Het kasteel staat bekend om zijn imposante torens en fraaie tuinen. Het interieur bestaat uit authentiek meubilair, wandtapijten, stoffering en uit een collectie schilderijen.

Capaciteit

Kasteel Heeze beschikt over 3 prachtige zalen en een binnenplein. Het kasteel beschikt over een maximum capaciteit van 250 personen.

Een onvergetelijke ervaring

Ervaar een moorddiner in stijl bij kasteel Heeze. Het moordspel kan worden gespeeld in een omgeving met een geweldige ambiance, wat zorgt voor een warm gevoel. U kunt bij ons direct een moordavond boeken en samen met vrienden, familie of collega’s genieten van een avond vol spanning en mysterie. Deze historische locatie biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk evenement. Mis deze kans niet en trakteer uw gezelschap op een bijzondere ervaring die nog lang zal blijven hangen.

Sfeerimpressie

Een indruk van de locatie. Klik op een afbeelding om deze te vergoten.

Route

Zo kom je op de locatie. Je kunt de Maps Widget gebruiken om de route te laden in je eigen navigatie app.

Reservering
aanvragen

U kunt reserveren door het aanvraagformulier in te vullen. Geef zoveel mogelijk u wensen aan op het formulier. Heeft u vragen? of wilt u meer informatie ontvangen, geef dit aan op het formulier, of neem contact met ons op. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wij wensen u alvast een moordavond toe!

Je boekingsaanvraag is verzonden!
Je ontvangt een bevestiging per mail.

Favoriete locaties

De best beoordeelde moordlocaties

Kasteel Aldendriel

Landgoed Hotel Avegoor

Grand Café restaurant 1e Klas

Chateau Marquette

Holland Promotions

T: +31(0)72 5203021

E: info@hollandpromotions.com