Kasteel Henkenshage

Het kasteel dateert uit de 17e eeuw en is omringd door een schitterend park met vijvers en een bosrijke omgeving.

Over de locatie

Dé locatie voor uw bedrijfsuitje in regio Eindhoven

Kasteel Henkenshage is een prachtig kasteel gelegen in het prachtige buitengebied van Sint-Oedenrode, Brabant. Het kasteel dateert uit de 17e eeuw en is omringd door een schitterend park met vijvers en een bosrijke omgeving.

Dit kasteel biedt een unieke en sfeervolle locatie voor een groepsuitje of een origineel bedrijfsuitje met een historisch tintje. 

Het kasteel beschikt over 3 prachtige zalen, kamers en ontvangstruimtes met elk een eigen karakter. De zalen beschikken over een maximum capaciteit van 200 personen.

Een uniek moorddiner

Ervaar een moorddiner in stijl bij kasteel Henkenshage. Dit unieke evenement is perfect als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. U kunt bij ons direct een moordavond boeken en samen met vrienden, familie of collega’s genieten van een avond vol spanning en mysterie. Deze historische locatie biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk evenement. Mis deze kans niet om uw gezelschap te trakteren op een bijzondere ervaring die nog lang zal blijven hangen.

Sfeerimpressie

Een indruk van de locatie. Klik op een afbeelding om deze te vergoten.

Route

Zo kom je op de locatie. Je kunt de Maps Widget gebruiken om de route te laden in je eigen navigatie app.

Reservering
aanvragen

U kunt reserveren door het aanvraagformulier in te vullen. Geef zoveel mogelijk u wensen aan op het formulier. Heeft u vragen? of wilt u meer informatie ontvangen, geef dit aan op het formulier, of neem contact met ons op. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wij wensen u alvast een moordavond toe!

Je boekingsaanvraag is verzonden!
Je ontvangt een bevestiging per mail.

Favoriete locaties

De best beoordeelde moordlocaties

Heeren van Sonoy

Grand Café restaurant 1e Klas

Landgoed Hotel Avegoor

Kasteel Erenstein

Holland Promotions

T: +31(0)72 5203021

E: info@hollandpromotions.com