Kasteel Vorden

Kasteel Vorden heeft een rijke geschiedenis en dat voel je vanaf het moment van betreding.

Over de locatie

Unieke moordlocatie in Gelderland

Kasteel Vorden is een prachtige locatie in een Vorden, Gelderland. Geschikt voor een uniek teamuitje met een spannend tintje. Kasteel Vorden heeft een rijke geschiedenis en dat voel je vanaf het moment van betreding. De omgeving zorgt voor een geheimzinnige en spannende sfeer. De unieke omgeving en de betoverende sfeer van het kasteel maken het de ideale locatie voor een spannend moordspel.

Capaciteit

Bij kasteel Vorden kun je het moordspel spelen in 3 authentieke zalen, zoals de jachtkamer, dinerzaal en ridderzaal. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om het spel te spelen in de Brasserie. De maximum capaciteit van de zalen is 500 personen.

Een uniek moorddiner

Ervaar een moorddiner in stijl bij kasteel Vorden. Dit unieke evenement is perfect als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. U kunt bij ons direct een moordavond boeken en samen met vrienden, familie of collega’s genieten van een avond vol spanning en mysterie. Deze historische locatie biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk evenement. Mis deze kans niet om uw gezelschap te trakteren op een bijzondere ervaring die nog lang zal blijven hangen.

Sfeerimpressie

Een indruk van de locatie. Klik op een afbeelding om deze te vergoten.

Route

Zo kom je op de locatie. Je kunt de Maps Widget gebruiken om de route te laden in je eigen navigatie app.

Reservering
aanvragen

U kunt reserveren door het aanvraagformulier in te vullen. Geef zoveel mogelijk u wensen aan op het formulier. Heeft u vragen? of wilt u meer informatie ontvangen, geef dit aan op het formulier, of neem contact met ons op. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wij wensen u alvast een moordavond toe!

Je boekingsaanvraag is verzonden!
Je ontvangt een bevestiging per mail.

Favoriete locaties

De best beoordeelde moordlocaties

Kasteel Aldendriel

Chateau Marquette

De Witte Raaf

Landgoed Hotel Avegoor

Holland Promotions

T: +31(0)72 5203021

E: info@hollandpromotions.com