Slot Doddendael

Slot Doddendael, een  luxueuze locatie aan de rand van het pittoreske dorpje Ewijk, een betoverende bestemming nabij Nijmegen, Gelderland.

Over de locatie

Een unieke locatie

Slot Doddendael, een luxueuze locatie aan de rand van het pittoreske dorpje Ewijk, een betoverende bestemming nabij Nijmegen, Gelderland. Het slot wordt omringd door een slotgracht, met lisdodden groeiend langs de oevers, wat bijdraagt aan de schilderachtige uitstraling van de locatie. Slot Doddendael heeft een rijke geschiedenis die dateert uit de jaren ‘30 van de 14e eeuw. 

Bereikbaarheid en capaciteit

De locatie is goed bereikbaar op vijf minuten afstand van de A50 en A73 en biedt voldoende parkeergelegenheid. 

Het slot beschikt over 6 zalen en heeft een maximum capaciteit van 650 personen.

Een unieke ervaring

Ervaar een moorddiner in stijl bij Slot Doddendael. Dit unieke evenement is perfect als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. U kunt bij ons direct een moordavond boeken en samen met vrienden, familie of collega’s genieten van een avond vol spanning en mysterie. Deze historische locatie biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk evenement. Mis deze kans niet om uw gezelschap te trakteren op een bijzondere ervaring die nog lang zal blijven hangen.

Sfeerimpressie

Een indruk van de locatie. Klik op een afbeelding om deze te vergoten.

Route

Zo kom je op de locatie. Je kunt de Maps Widget gebruiken om de route te laden in je eigen navigatie app.

Reservering
aanvragen

U kunt reserveren door het aanvraagformulier in te vullen. Geef zoveel mogelijk u wensen aan op het formulier. Heeft u vragen? of wilt u meer informatie ontvangen, geef dit aan op het formulier, of neem contact met ons op. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wij wensen u alvast een moordavond toe!

Je boekingsaanvraag is verzonden!
Je ontvangt een bevestiging per mail.

Favoriete locaties

De best beoordeelde moordlocaties

Kasteel Erenstein

‘t Goude Hooft

Chateau Marquette

Kasteel Aldendriel

Holland Promotions

T: +31(0)72 5203021

E: info@hollandpromotions.com