Slot Zeist

Slot Zeist is een prachtig historisch kasteel gelegen in de gelijknamige plaats in de provincie Utrecht.

Over de locatie

Een unieke locatie

Slot Zeist is een prachtig historisch kasteel gelegen in de gelijknamige plaats in de provincie Utrecht. Het kasteel dateert uit de 17e eeuw en is omringd door een indrukwekkend parklandschap. Het slot biedt prachtig decor aan voor unieke evenementen, zowel groot als klein. 

Capaciteit en bereikbaareid

De 9 zalen geven allemaal een unieke sfeer aan een moorddiner en hebben een maximum capaciteit van 120 personen. 

Door de centrale ligging is het slot makkelijk bereikbaar. Het ligt nabij de A12, A17 en is op loopafstand vanaf het station. 

Aan parkeerplek is er ook geen gebrek. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich een parkeerterrein voor 300 gratis parkeerplekken.

Een unieke ervaring

Ervaar een moorddiner in stijl bij Slot Zeist. Dit unieke evenement is perfect als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. U kunt bij ons direct een moordavond boeken en samen met vrienden, familie of collega’s genieten van een avond vol spanning en mysterie. Deze historische locatie biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk evenement. Mis deze kans niet om uw gezelschap te trakteren op een bijzondere ervaring die nog lang zal blijven hangen.

Sfeerimpressie

Een indruk van de locatie. Klik op een afbeelding om deze te vergoten.

Route

Zo kom je op de locatie. Je kunt de Maps Widget gebruiken om de route te laden in je eigen navigatie app.

Reservering
aanvragen

U kunt reserveren door het aanvraagformulier in te vullen. Geef zoveel mogelijk u wensen aan op het formulier. Heeft u vragen? of wilt u meer informatie ontvangen, geef dit aan op het formulier, of neem contact met ons op. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wij wensen u alvast een moordavond toe!

Je boekingsaanvraag is verzonden!
Je ontvangt een bevestiging per mail.

Favoriete locaties

De best beoordeelde moordlocaties

Kasteel Erenstein

Grand Café restaurant 1e Klas

Chateau Marquette

‘t Goude Hooft

Holland Promotions

T: +31(0)72 5203021

E: info@hollandpromotions.com