Stadskasteel Oudaen

Stadskasteel Oudaen is een prachtig kasteel gelegen in het hartje van Utrecht dat dateert uit de 13e eeuw. 

Over de locatie

Een unieke locatie

Stadskasteel Oudaen is een prachtig kasteel gelegen in het hartje van Utrecht dat dateert uit de 13e eeuw. Met een ligging die op loopafstand ligt van Utrecht Centraal, heeft het een ideale bereikbaarheid. Het kasteel heeft een prachtige gevel en een binnenplaats met een fontein, die bijdraagt aan de historische sfeer van het gebouw. Deze historische sfeer is fantastisch te combineren met ons moordspel dat in 1 van de zalen zal plaatsvinden.

Capaciteit

Het kasteel heeft 4 zalen ter beschikking met een maximum capaciteit van 200 personen. De zalen zijn los beschikbaar, maar kunnen ook gecombineerd worden. 

Een unieke ervaring

Ervaar een moorddiner in stijl bij Stadskasteel Oudaen. Dit unieke evenement is perfect als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. U kunt bij ons direct een moordavond boeken en samen met vrienden, familie of collega’s genieten van een avond vol spanning en mysterie. Deze historische locatie biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk evenement. Mis deze kans niet om uw gezelschap te trakteren op een bijzondere ervaring die nog lang zal blijven hangen.

Sfeerimpressie

Een indruk van de locatie. Klik op een afbeelding om deze te vergoten.

Route

Zo kom je op de locatie. Je kunt de Maps Widget gebruiken om de route te laden in je eigen navigatie app.

Reservering
aanvragen

U kunt reserveren door het aanvraagformulier in te vullen. Geef zoveel mogelijk u wensen aan op het formulier. Heeft u vragen? of wilt u meer informatie ontvangen, geef dit aan op het formulier, of neem contact met ons op. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wij wensen u alvast een moordavond toe!

Je boekingsaanvraag is verzonden!
Je ontvangt een bevestiging per mail.

Favoriete locaties

De best beoordeelde moordlocaties

Landgoed Hotel Avegoor

Kasteel Aldendriel

Grand Café restaurant 1e Klas

De Witte Raaf

Holland Promotions

T: +31(0)72 5203021

E: info@hollandpromotions.com